Dags att träffas vid bryggorna igen, för höststädning och information om båtklubbens verksamhet.
Tid: Lördagen den 5 oktober, med start kl 09.00. Som vanligt städar vi och gör fint, tar upp sjösättningsbryggan och äter en korv med bröd. Och som vanligt träffar vi andra medlemmar, och har trevligt tillsammans!

Vi behöver också få förslag på nya ledamöter i styrelsen.  Cecilia Ramde och Niclas Jönsson har meddelat att de efter många år i styrelsen vill avsluta sina uppdrag. Cecilia har varit ekonomiansvarig/kassör, och Niclas har varit sekreterare i styrelsen. För att ersätta Cecilia vill vi gärna att någon med viss erfarenhet av redovisning tar plats i styrelsen. Cecilia har lovat introducera sin efterträdare i föreningens rutiner. Niclas ersättare bör vara någon som kan hålla ordning på protokoll, dagordning mm, och är intresserad av båtklubbens hela verksamhet. Niclas kommer att sätta in sin efterträdare i uppdraget.
 
Dina tips på personer som kan komplettera styrelsen är mycket värdefulla. Vi vill att de nya ledamöterna redan under hösten deltar i styrelsens arbete, för att sedan vid årsmötet 2020 föreslås som nyval till styrelsen.
 
Hälsningar
Styrelsen i Sandsbrovikens Båtklubb
genom
Peter Swelén, ordförande.